KARRIÄR

Vi söker just nu personer till följande tjänster


Maxcon är ett expansivt företag med stor erfarenhet av projektering, installation och service av sprinkleranläggningar. Vi har stor erfarenhet inom branschen och våra ambition är att vara en föregångare och bygga för framtiden med de mest effektiva lösningarna inom sprinklersystem.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en öppen företagskultur. På Maxcon arbetar vi tillsammans och utvecklar varandra så väl som vår verksamhet för att vi ska nå våra gemensamma mål.

sprinklerPROJEKTÖR

Till Stockholm och Örebro söker vi projektörer

Som projektör ansvarar du för dina projekt gällande teknik, ekonomi och kvalitet. Du projekterar sprinklersystemet och genomför hydrauliska beräkningar i program som AutoCAd, Magicad och Revit. Som projektör är det även viktigt att du har ett holistiskt arbetssätt och samordnar projekteringen tillsammans med andra installationer som är involverade i projektet.

sprinklerMONTÖR

Som sprinklerinstallatör arbetar du självständigt med montage av rör och sprinkler utefter tillhandahållna ritningar. Du utför installationen enligt de specifika villkor som finns för entreprenaden och de krav som ställs på en certifierad anläggarfirma för vattensprinkler. 

PROJEKTLEDARE och serviceledare

Som projektledare är du huvudansvarig för installationsprojekt inom entreprenad, vilket innebär att du ansvarar för allt från planering och utförande till det slutliga resultatet. Som serviceledare ansvarar du för allt från planering och utförande inom mindre entreprenader och serviceprojekt.

Du budgeterar och planerar för material och de resursinsatser som krävs inom projektet, samtidigt som du engagerar och arbetsleder våra medarbetare. Som projektledare arbetar du även med att skapa och utveckla kundrelationer då det är du som är vår frontfigur inom projektet.

I rollen som projektledare och serviceledare gäller det att du har goda ledarskapskunskaper, samtidigt som du är lösningsorienterad och arbetar strukturerat för att driva projektet från början till slut.