Maxcon är ett expansivt installations- och konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompetens 

Vad kan Maxcon Sprinkler erbjuda er?

Vi är ett expansivt installations- och konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompetens inom projektering, installation och service av sprinkleranläggningar.

Maxcon har kontor i Örebro och Stockholm och bedriver entreprenads-, service- och underhållsarbeten. Vi har även en egen teknikenhet för både intern och extern projektering av sprinkleranläggningar. Maxcon är en pålitlig och ansvarsfull affärspartner och vi levererar vad vi lovat från anbud till färdigt projekt. Vi bygger för att tillgodose våra kunders förväntningar avseende allt från ekonomi och resultat till hållbar utveckling.

Om du har frågor, stora eller små, angående befintlig eller planerad sprinkleranläggning kan du höra av dig till oss.

Installation

Varje sprinklersystemsinstallation är unik, vi anpassar oss därför till de omständigheter som finns för er lokal och utför arbetet enligt regelverkets krav. Installationen utförs genom ett samarbete mellan projektör, projektledare och montörer. Denna fördelning av arbetsuppgifter och samarbetet däremellan möjliggör en montering av ett tryggt säkerhetssystem.

PROJEKTERING/PROJEKTLEDNING

i hjälper dig med den bästa lösningen för dina behov utifrån så väl teknik, ekonomi och hållbarhet. Oavsett om det är ett stort eller litet projekt skräddarsyr vi vårt arbete för att det ska lämpa sig till er fastighet och era behov gällande projektledning, installation och service. Vi är ett mångsidigt brandtekniskt företag med många års samlade kunskaper från våra erfarna sprinkleringenjörer BIV.

Våra sprinklerkonsulter har både den bredd och den spetskompetens som behövs för att du som kund skall uppleva bästa möjliga vägledning i ditt projekt inom byggprocessen. Våra sprinkleringenjörer har lång erfarenhet av sprinklerprojektering enligt regelverken SBF 120, SS-EN 12845 och SS 883001, NFPA 13, FM, CEA m.fl.

 

Vår främsta strävan är att tillgodose dina behov på allra bäst sätt. Det sker en konstant utveckling gällande tekniken inom branschen, vilket är något vi gärna tar del av och även delar med oss av för att du som kund ska få de nyaste och mest effektiva lösningarna.

Klicka på rubriken för att läsa mer
Klicka på rubriken för att läsa mer

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information!