SprinklerPROJEKTÖR


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektör ansvarar du för dina projekt gällande teknik, ekonomi och kvalitet. Du projekterar sprinklersystem och genomför hydrauliska beräkningar i program som AutoCAD, MagiCAD och Revit. Som projektör är det också viktigt att du har ett holistiskt arbetssätt och samordnar projekteringen tillsammans med andra installatörer som är involverade i projektet. Rollen innebär att du efter hand succesivt får ett större ansvar och fler arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär några resor per månad.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en öppen företagskultur. På Maxcon arbetar vi tillsammans och utvecklar så väl varandra som vår verksamhet för att vi ska nå våra gemensamma mål.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning för tjänsten. Det är meriterande om du har en akademisk examen och/eller några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har kunskaper i program som AutoCAD, MagiCAD eller Revit.

Vi söker dig som har ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll, är resultatinriktad och handlingskraftig. Du tar ett stort eget ansvar, är strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra.

Till Örebro Söker vi dig som har relevant utbildning men det är inget krav att du ska ha arbetat med sprinklerprojektering innan.

Till Stockholm så söker vi dig som har arbetat några år med sprinklerprojektering.

Kenneth Askeblad
Tel: 072-732 80 43
E-mail: kenneth.askeblad@maxcon.se